ליעל

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

26/12/2011 | 09:16 | מאת: ליאורי

בוקר טוב אז ככה קרוב ל 12 שנה אני ללא פעילות גופנית אך לעיתים הייתי הולכת ברגל לא רציני . גורמי סיכון אין משהו מיוחד אך אבא סובל גם כן מהפרעות קצב ... בהולטר מלפני חודשיים האלקטרופיזיולוג אמר מצב שקט יחסית ... האם פעילות גופנית מחזקת את שריר הלב ? אני שוקלת 76 ק"ג גובהה 1.74 מטופלת בטמבוקור 300מ "ג דרלין 60 מג ומגנזיום דיסאפורל 300 מ"ג פעם ביום מקווה שהמידע יעזור לך ? בברכה

לאור מה שאמרת, אין לי מה להוסיף לגבי הפעילות. כפי שציינתי, תתחילי בהדרגה. חשוב להמשיך להיות במעקב. אולי כדאי להתייעץ עם הרופא לגבי בדיקת מאמץ על מנת לראות מה קורה עם הפרעות הקצב בזמן מאמץ גבוה. בהצלחה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני