שאלה חשובה

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

23/12/2011 | 19:04 | מאת: ליאורי

שלום רב אני בת 30 ביקרתי אצל האלקטרופיזיולוג מטפל עקב VT מטופלת תרופתית ... בביקור שיגרתי החליט שאני צריכה פעילות גופנית מה היית ממליצה לי ? אני נוטלת כדורים טמבוקור 300 מ"ג ודרלין 60 מ"ג

ליאורי שלום, ההחלטה לבצע פעילות גופנית אינה קשורה דווקא ל- VT. פעילות גופנית איננה משפרת הפרעות קצב ברוב המקרים, אך היא מסייעת בשיפור תפקוד הלב כולו. כמובן שיש צורך להמשיך לעקוב אחר הפרעות הקצב, במנוחה ובמאמץ. על מנת להתאים לך פעילות גופנית אני צריכה פרטים רבים (עבר של פעילות גופנית, גורמי סיכון, מחלת לב, משקל, וכד'). באופן כללי מאוד אני יכולה להמליץ לך להתחיל הליכות כ- 5 פעמים בשבוע, בין 20-40 דק' (תלוי מה מצבך) בקצב הנוח לך. מעבר לכך, אין ביכולתי להמליץ משהו ספציפי. אשמח לסייע אם תהיי ספציפית יותר. תוכלי לקרוא את המאמרים שפורסמו פה בפורום: לב בריא בגוף בריא, לתת תשומת לב ללב. בהצלחה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני