אי ספיקת לב

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

17/12/2011 | 13:00 | מאת: elina

שלום רב, סבתי בת 90 צלולה בדעתה ועצמאית (עד האשפוז לפני שבועיים חיה לבד ללא מטפלת, מבשלת, מטיילת והוכל באופן עצמאי ולבד). מזה שבועיים מאושפזת בבלינסון. מצבה יציב אך היא סופקת מאי ספיקה. הרופאים המליצו על שיקום לבבי. היכן ניתן למצוא אחד כזה? (היא לא מונשמת. במידה וקשה לה לנשום ניתן לה חמצן לזמן מוגבל דרך משקפיים) הבנתי שיש בתל השומר אך בגילה לא ששים לקבלה ואין כ"כ אפשרות להגיע לשם. היכן קיים שיקום לבבי ואיפה ניתן לברר זאת? היא חברה קופת חולים כללית ובעלת ביטוח מושלם. תודה, אלינה

שלום רב, יש מקום להחלמה ושיקום לב סמוך לבי"ח בלינסון שנקרא גיל עוז: 03-9234234. בנוסף, לפי דעתי יש בבלינסון מרפאה לאי ספיקת לב, כדאי שתבדקי כיצד סבתך יכולה להיות מטופלת שם. מאחלת לסבתך ולמשפחתך המון בריאות יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני