כדור קרטייה

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

30/07/2008 | 22:58 | מאת: ציפי

תאריך: 22:51 30.7.2008מאת: ציפי נושא: כדור קרטייה ד"ר שלום אני בת 60. סובלת מזה 5 שנים מיתר לחץ דם וכולסטרול גבוה, נוטלת אוקסאר+, סימבקור וקרטייה. מאחר וקיבלתי "סימנים כחולים" מהמכות הקטנות ביותר, סימנים שלא נעלמו אפילו אחרי חודש, המליץ הרופא הכללי שלי להקטין את מינון הקרטייה, מכדור ליום לכדור כל יומיים. ואומנם המצב השתפר מאד. שאלתי, האם ניתן לבדוק שהמינון בנטילת הקרטייה אכן "עושה את העבודה" דהיינו, מדלל מספיק את הדם? אודה על תשובתך. ציפי

ציפי שלום, אינני רופאה (אלא פיזיולוגית) אך הייתי סומכת על המלצת הרופא. לגבי אופן בדיקת דילול הדם, עלייך לשאול את הרופא המטפל. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני