ניתוח מעקפים

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

21/07/2011 | 18:14 | מאת: נחום

אני חודש לאחר הניתוח סובל מהרדמות הידים (בחלק הקידמי) והזעות בלילה. האם ליפטור 80 שאני לוקח אחראי לנושא ? אני סובל מGOUT הרבה שנים ולוקח אלרואיל 100 בבוקר האם הגדלת המינון ואו לקחת בלילהשל הדור יכולים להקטין את מספר הפעמים שאני הולך לשירותים ??(כל שעה!)

נחום שלום, ראשית החלמה מהירה. אני אינני רופאה, כל שאלה לגבי טיפול תרופתי אנא פנה לרופא המטפל. בתור פיזיולוגית של המאמץ, אני כן יכולה להמליץ לך בחום להצטרף למכון שיקום לב הקרוב לביתך. בברכת כושר ובריאות, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני