ת"ד 5834 טייבה 40400

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

18/06/2011 | 21:55 | מאת: עאזם

עברתי צינתור ובלון והתקנת סטנט לפני יומיים. איפה אוכל לקבל נופשלשיקום המתאים למצבי?

שלום עאזם, מתנצלת על העיכוב בתשובה, לא הייתי זמינה. אם זה עוד רלוונטי לך, ישנם מספר מקומות להחלמה לאחר אירוע לב. אני מציעה לך לפתוח את הלינק הבא בו יש מידע על מספר מקומות: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4003308,00.html מלבד מקומות אלה ישנו מקום נוסף בפתח תקווה ליד בית חולים בלינסון בשם: גיל עוז, טלפון: 03-9234234 אינני יודעת על מקומות נוספים. בלכ אופן, מומלץ בחום להצטרף למכון לשיקום לב בעוד כשבועיים שלושה. ייתכן והקרוב ביותר הוא בנתניה בשם פרולייף: 09-8856667. בברכת החלמה ושיקום קלים ומהירים. יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני