שאלה

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

25/05/2011 | 14:25 | מאת: רותי

אני שבועיים לאחר ניתוח מעקפים וברצוני לדעת לגבי פעילות גופנית תודה

רותי שלום, ראשית אני מאחלת לך החלמה מהירה. השאלה שלך מאוד כללית ולכן קשה לי לכוון אותך באופן פרטני, אינני יודעת מהו מצבך הבריאותי, איך את מרגישה, מה היה בניתוח, כיצד את מחלימה ומהם הנתונים שלך (גיל, דופק, גורמי סיכון וכד'). לכן אני יכולה להמליץ לך שני דברים: 1. מומלץ בחום(!) שתפני למכון לשיקום לב הקרוב למקום מגוריך ותתחילי תוכנית של שיקום לב. תקבלי שם הנחיות מפורטות, אימון גופני מודרך תחת פיקוח ותמיכה של צוות רב מקצועי (דיאטנית, אחיות, פסיכולוג וכד'). 2. להנחיות כלליות אנא קראי את המאמר המופיע פה בפורום: "לתת תשומת לב ללב", זה יתן לך כיוון להתחיל. שוב, אני מאוד ממליצה שתתחילי תוכנית לשיקום לב. בברכת כושר ובריאות, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני