הפסקת נטילת כדורים

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

21/03/2011 | 23:30 | מאת: צביקה

שלום לפני כשלוש שניים בהיותי בן 30 חטפתי התקף לב ,עברתי צינתור מאז אני מטופל בכדורים , נמאס לי מהכדורים ולכן הפסקתי בתקופה האחרונה ליטול את הכדורים יש לי התלבטויות בענין , אשמח לשמוע חוות דעת מקצועית

צביקה שלום, אינני רופאה וחשוב מאוד שלא תקבל החלטה שכזאת לבדך, אתה חייב(!) להתייעץ עם הרופא המטפל שלך. הפסקת הכדורים ללא המלצת הרופא, הינה מעשה לא אחראי ואף עלול להיות מסוכן. אנא, למען בריאותך, התייעץ עם הרופא. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני