שחייה

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

01/03/2011 | 09:08 | מאת: בניפי

יעל שלום. הייתי מעוניין לשמוע דעתך על שחייה לאחר ניתוח תיקון מסתמים. אני יודע שבהתחלה היה אסור לשחות כמו תרגילים מסויימים בחדר כושר במשקלות. במיוחד לאור מצבי שמסרתי בעבר על בעיה בבדיקת מאמץ של קוצר נשימה לאחר 7 דקות האם יש הנחייה איך לחזור לשחייה?

שלום לך, אם אני זוכרת נכון כבר עברה יותר מחצי שנה מאז הניתוח. אם כך, אין שום בעיה לחזור לשחות. עבר מספיק זמן מאז הניתוח ואם הכל מרגיש לך טוב (אין כאבים באזור הניתוח) אתה יכול לחזור לשחות לאלתר. כמובן שאם לא שחית מאז כדאי לחזור בהדרגה. תהנה, בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני