קרדילוק

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

03/02/2011 | 08:28 | מאת: בניפי

אכן באימון רגיל אני לא מגיע אפילו ל100 אבל במאמץ לדעתה לא הייתי צריך להגיע ל135 וכמו שאת אומרת אם הייתי ממשיך אף יותר מכך.

לא ברור לי למה התכוונת שלא היית צריך להגיע ל- 135. האם היא התכוונה שהקרדילוק היה אמור למנוע ממך או שלא היה צריך לתת לך להגיע לדופק כזה? אם הראשון נכון: אז כפי שציינתי לא תמיד יודעים עד כמה הקרדילוק עוצר ועובדה שאצלך הצלחת להגיע ל- 135. זוהי עובדה קיימת שמראה שאתה יכול להגיע במאמץ מירבי לדופק כזה. אם הנשי נכון: אין שום בעיה לתת לך להגיע לדופק כזה, בבדיקת מאמץ יש צוות רפואי שמפקח עליך ולכן לרוב אפילו מומלץ לבצע מאמץ מקסימאלי (אלא אם יש סכנה ממשית) על מנת לקבלת תמונה מלאה של המצב. יש אצלנו בשיקום הלב מתאמנים בגילך שמגיעים לדופק 150 בבדיקת מאמץ מקסימאלית ומתאמנים על דופק 120 ללא שום בעיה או סכנה בריאותית (כמובן שהם נוטלים קרדילוק או תרופה דומה מאותה משפחה). אני שוב אומרת: אל תהיה מוטרד מהדופק. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני