זקוקה לחוות דעת נוספת, תודה

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

25/10/2010 | 17:13 | מאת: רווית

אני מקבלת לחוד אמלודיפין ולוטן לאיזון לחץ הדם שלי.לפני הלוטן קיבלתי את האוקסאר המקורי והצלחתי להיות מאוזנת. במדידות ביתיות כעת לחץ הדם שלי גבוה מידי 150/95 הרופאה המליצה לי על אקספורג' 5/160 מ"ג והסבירה לי שכדור 1 יעיל שמורכב מ-2 תרופות מקוריות טובות. האם נכון?

רווית, מצטערת אינני רופאה, אין באפשרותי לסייע לך בנושא התרופות. נא לפנות לרופא. וודאי תוכלי למצוא קרדיולוג בפורום. בברכה, יעל

27/10/2010 | 22:33 | מאת: שלום רוית

אקספורג' מורכבת מדיובן ונורבסק המקוריות, שהוכיחו כל אחת בנפרד הפחתת סיכון לתמותה ותחלואה (התקפי לב, שבץ מוחי), היא יעילה ביותר בהורדת לחץ הדם, ובהיותה כדור משולב, מפחיתה את הסיכון לדלג על כדורים לעומת כשלוקחים בנפרד את מרכיביה. התרופה זמינה בינתיים במכבי לאומית ומאוחדת במחיר לאריזה חודשית שנע בין 66-76 ש"ח

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני