יעילות

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

27/09/2008 | 19:01 | מאת: רומי

שלום רב מה יותר יעיל ללכת כל יום חצי שעה או שלוש פעמים בשבוע שעה?

רומי שלום רב, השאלה היא מהי המטרה. בגדול, רצוי להרגיל את הגוף לפעילות יומיומית ובכך לנסות להשיג שינויים פיזיולוגיים קבועים כגון: מאזן קלורי שלילי לירידה במשקל, ירידה בלחץ דם, ירידה בסוכר כן הלאה. אם המטרה היא לכיף בעיקרה גם 3 פעמים בשבוע זה טוב. ההמלצה למטרות בריאות בכלל ובריאות הלב בפרט היא מינימום 5 פעמים בשבוע בין 30-60 דק', כך שאם תבצעי 30 דק' מידי יום את די מכוסה... שנה טובה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני