אימון ברטט אנכי לחולי סכרת

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

21/04/2010 | 07:08 | מאת: רפאל

שמי רפאל תשבי, אני בן 65 חולה בסוכרת למעלה מ-20 שנה. לפני מספר חודשים התחלתי להתאמן על הויברוג'ים. רמות הסוכר שהיו לי לפני תחילת האימונים (המוגלובין (A 1 C היו תמיד ערך של מעל 6.7 ובבדיקת דם האחרונה שעשיתי לפני כשבוע ערך ההמוגלובין A1C ירד ל – 6.1 וכל זאת ללא כדורים ותרופות לסוכרת. ההרגשה הכללית שלי השתפרה, השרירים בגוף שלי שהיה רופס התחזקו מאוד, כאבים שהיו לי ברגלים עברו לחלוטין. איכות החיים שלי השתפרה! רפאל תשבי המייל שלי הוא: [email protected]

רפאל ראשית אני שמחה בשבילך. חשוב לציין בפני חולי סוכרת שאין להפסיק טיפול תרופתי באופן עצמאי, גם אם סוכר מתאזן ושיש להמשיך מעקב אצל רופא משפחה ו/או מרפאת סוכרת. פעילות גופנית באשר היא, ובייחוד פעילות אירובית ותרגילי חיזוק, מועילה מאוד באיזון הסוכר וישנם חולים רבים אשר מורידים את המינון התרופתי בעקבותיה. יש לקבל אישור מהרופא לבצע פעילות גופנית ולקבל הדרכה מסודרת מאנשי מקצוע! ברכות, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני