אלוורה לטיפול בסוכרת

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

15/11/2009 | 13:27 | מאת: מתוקה מאד

שלום , רציתי לדעת עד כמה אלוורה / מיץ ג'ל אלוורה יעיל בטיפול בסוכרת או היפוגליקמיה האם יש מחקרים בנושא ?? תודה רבה

שלום רב, אין לי ידע לגבי הנושא. פני לרופא, או לרפואה המשלימה. בברכה, יעל

18/01/2010 | 07:52 | מאת: לודה

אני לומדת במסגרת העיסוק שלי בחברה קנדית שמתמחה בייצור מוצרי בריאות ומשלימים תזונתים - תחום רפואה משלימה , רפואה סינית מונעת. אני אישית וכל משפחתי משתמשים בשני מוצרים של החברה כדי לנקות , להזין ולאזן כל מערכות הגוף . כדי לא להישמע כאן כאחת שהולכת למכור לכם משהוא - אני מעדיפה לכתוב כאן רק דבר אחד: לפני שאתם מתחילים בשימוש בצמחי מרפא , צריך להתיעץ עם המומחים בתחום ולא עם רופאים דווקא . תחום צמחי מרפא שייך יותר להומאופתים ונטורופתים . אני יכולה להמליץ על מספר מומחים בתחום . תלכו לבתדקו איתם את נושא . מאחלת בריאות ואושר לכל הקוראים בפורומים באתר הזה !

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני