בעיה שמטרידה.. מה דעתכם?

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

23/08/2009 | 19:24 | מאת: אורן

בעייה מטרידה..מה דעתכם היי לכולם אני בחור בן 29 בריא בדרך כלל רקע כללי בריא בדרך כלל לא עוסק בפעילות גופנית רזה (לא אנרוקסי) מעשן סיגריות בעייתי היא כזו..זה התחיל מזמן כאשר אני מבצע פעילות גופנית אירובית בסיסית (מדרגות, ריצה, יחסי מין,) אז אין לי שום בעיה ומרגיש טוב מאוד! הבעיה מתחילה כאשר אני עושה פעילות עם משקולות לדוגמא ניסיתי להתאמן עם משקולת עם משקל אפסי של קילו אפילו (תרגיל כתפיים) אז אני מרגיש הרגשה מוזרה של עירפול הרגשה של כאילו שיכרות ללא אלכוהול שחולפת כעבור שעה, זה כאילו מגיע מהצואר לכיון הראש..ממש הרגשת עירפול כללית בעיניים אפילו שלא קרעתי את עצמי עם המשקולות הקטנות. אני מציין שהתופעה לא מופיעה בפעולות כגון מדרגות ריצה או כל פעילות שמעלה את הדופק.. רק בנוגע למשקולות. מישהו מכיר תופעה דומה או ממה זה יכול לנבוע? תודה מראש :)

אורן שלום רב, רצוי שתערוך בירור מקיף דרך הרופא המטפל בך. אולי יש צורך בניטור לחץ דם (זה נקרא הולטר) של 24 שעות, אולי יש צורך בבדיקה נוירולוגית (של מערכת העצבים באזור הראש, הצוואר וכו'). אני ממליצה שתפנה לרופא כי אכן אתה מתאר תופעה מוזרה בשביל בחור אשר בכושר גופני טוב. יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני