הולטר לחץ דם

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

03/06/2009 | 16:03 | מאת: לימור

ד"ר שלום אני בת 35 לאחר מדידות גבוהות אצל האחות ונמוכות בבית ביצעתי הולטר התוצאות תקינות רק משהו שנראה לי מוזר במדידה בלילה ב 02.30 הלחץ דם 72/37 ודופק 65 האם זה לא נמוך מדי הלחץ דם 45 דקות לאחר מכן 104/55 וזה בערך המדידות בלילה ביום בממוצע 110/70 ודופק במנוחה 85 אשמח אם תתייחס לתוצאות הנ"ל

לימור אינני רופאה ורצוי שתקבלי התייחסות מפורטת להולטר מרופא כי אכן 72/37 הינו לחץ דם נמוך מאוד. בברכה, יעל פרניק

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני