כמעט עילפון באמצע פעילות יום יומית

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

31/05/2020 | 01:09 | מאת: מיכלי

שלום.בת 61 בריאה. בזמן האחרון בזמן תנועה מהירה או התכופפות מהירה מרגישה תחושה של כמעט עילפון שחור בעיניים.כל זה עובר במהירות ואני חוזרת מהר לאיתני. אקג תקין.ב.דם מצויינות. ה עלי לעשות ?תודה מראש ..

הי מיכלי, אינני רופאה וכדאי להתייעץ עם הרופא. בכל אופן, לפי מיטב ידיעתי, התופעה שאת מתארת מוכרת. ייתכן והיא נובעת משינוי בלחץ דם בעקבות שינוי תנוחה. זה קורה בעיקר כאשר קמים במהירות משכיבה / ישיבה או מתכופפים ומתיישרים במהירות. ברוב המקרים אין מה לעשות בנדון למעט להשתדל לשנות מצבים אלה יותר לאט. בכל זאת כדאי לבדוק זאת. אפשר להתחיל אצל רופא המשפחה. ייתכן ולחץ הדם מעט נמוך מה שגורם לתחושה לא נעימה עקב נפילת לחץ דם לערכים נמוכים יותר. בריאות יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני