פענוח אקוקריודגרפיה לב

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

25/12/2019 | 18:34 | מאת: עידו

שלום רב. אני ספורטאי מקצועי בן 39, מעוניין בסיוע בפענוח תוצאות אקוקרדיוגרפיה: AORTIC ROOT 28 LEFT ATRIUM DIAM 40 I.V SEPTUM THICKNESS 13 LV DIASTOLIC DIAM 54 LV SYSTOLIC DIAM 37 LV POST WALL 12 L.A AREA 22 RIGHT ATRIAL AREA 20 תודה מראש

עידו שלום, אינני רופאה/ קרדיולוגית. מציעה לקבוע תור לקרדיולוג . במידה ויש לך בדיקות קודמות הוא יוכל להשוות את התוצאות. מאחר ואתה ספורטאי אני ממליצה גם לבצע בדיקת מאמץ (ארגומטריה). בברכת כושר ובריאות, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני