מסתם דו צפני בלב...........

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

08/01/2019 | 18:17 | מאת: שירי בכר

שלום , הבן שלי בן 14 והוא סובל ממסתם דו צפני הבדיקות לאורך השנים עד היום תודה לאל תקינות. שאלתי היא האם הבן שלי יכול להירשם לחדר כושר ,לטענתו הוא ידע מתי להפסיק ברגע שירגיש עומס. האם זה בסדר לאשר לו חדר כושר תחת בקרה של הילד שידע לא להגיע לקצה היכולת? #₩₩₩₩₩₩₩₩₩₩₩₩₩₩₩₩₩₩₩₩₩

שלום רב, בעיקרון אפשרי ומומלץ לבצע פעילות גופנית גם עם מסתם דו צפני. אם כל הבדיקות תקינות אין סיבה להגבלה מיוחדת, אך כדאי להמשיך מעקב אחר שורש האורטה והמסתם עצמו על מנת לראות שלא מתפתחים שינויים באזורים אלה. בברכת כושר ובריאות, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני