בדיקה רפואית במאמץ לספורטאי

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

14/09/2018 | 14:18 | מאת: ירון

אני בן 16, משקל 65, ספורטאי בתחום השחייה. עשיתי בדיקות רפואיות במאמץ והגעתי ל23 mets ודופק 180 בסוף הבדיקה. מה זה אומר? תודה

הי ירון, לא ברור לי איזו בדיקה עשית אבל התוצאה נראית לי לא כל כך הגיונית. 23 מטס זה ערך של ספורטאי עלית הטובים בעולם. גם דופק הסיום בבדיקה לא כל כך מסתדר לי לגילך הצעיר. חסרים לי נתונים רבים על הבדיקה: סוג הבדיקה, משך הבדיקה, דופק מנוחה, וכד'. לכן קשה לי לתת לך חוות דעת על הבדיקה. בברכה, יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני