פעילות לחולים עם בעיות מסתמים

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

14/03/2009 | 07:36 | מאת: רחלי

איזו פעילות גופנית (גם תדירות ועוצמה) לחולים עם בעיות במסתם. בנוסף לכך - האם לאחר השתלת מסתם אפשר לעסוק בפעילות במסגרת רגילה של שיקום לב. תודה, רחלי

רחלי שלום, לא כל כך ברור לי מה הבעיה עם המסתם ואיזה מסתם. האם המסתם המודבר הוחלף? במידה ומדובר במסתם שהוחלף ושאר המסתמים תקינים (או סובלים מדליפה קלה), אין שום בעיה לבצע פעילות גופנית רגילה (כמובן בהדרגה ובאישור רופא). לגבי שיקום לב, אצלנו בשיקום הלב ישנם מקרים של החלפת מסתם אך אינני יודעת לגבי הזכאות וההשתתפות מקופות החולים, זאת תצטרכי לברר מול קופת החולים שלך. בברכת כושר ובריאות, יעל פרניק

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני