תדירות אימונים 1

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

10/10/2017 | 23:03 | מאת: אבנר

היי אני בן 31 לאחר כמה שניים לחא פעילות גופנית חזרתי להתאמן התחלתי מפעמיים בשבוע אימוני איגרוף של שעה וחצי לאחר חודש הוספתי עוד אימון .השאלה שלי עם זה בסדר לגילי להתאמן 6 אימוני איגרוף בשבוע כול אימון בין שעה וחצי לשעתיים האם זה מזיק ללב או מועיל והאם עליי לעקוב אחרי הדופק או לבצע בדיקות מסויימות

שלום לך תודה על פנייתך בגדול אינני רואה בעיה מבחינת הלב עם האימונים שלך. אתה צעיר וחשוב להתאמן כמעט מידי יום. בענף כמו אגרוף מה שיותר מדאיג בדרך כלל זה הפציעות ובעיקר פגיעות ראש. אם הנך זהיר ומרגיש טוב אין סיבה למתן את המאמץ שלך. אם יש במשפחה שלך מחלות לב או גורמי סיכון למחלות לב, כדאי להיבדק אצל רופא המשפחה ולבצע בדיקות נוספות במידה והוא ממליץ. בברכת כושר ובריאות יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני