החסרת פעימה אחרי אוכל

דיון מתוך פורום  שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני

02/01/2017 | 19:01 | מאת: אורי חסאן

ערב טוב בזמן האחרון אחרי שאני אוכל, יש לי החסרת פיעמה משהו כמו בין 5/10 פעמים בדקה כאילו הלב לא עובד בקצב אחיד לפעמים כדור אומפרדקס עוזר עשתי לפני חודש בדיקת לב במאמץ אצל רופא ספורט היה גם החסרת פיעמה הוא בדק וטען שזה לא בעיה האם אפשר לטפל במצב הזה הוא לחיות אם זה ממש מפריע לי מאד מפחיד אותי בנוסף אני מאד חרדתי לגבי כלל הבריאות שלי שכול דבר קטן מפחיד אותי בדיקות אקג עשתי לפחות בשנה אחרונה 30 תודה אם תענו לי

שלום רב, פעימות מוקדמות או כפי שקראת לזה "החסרת פעימה" הן לרוב אינן מסוכנות ואינן מהוות בעיה כלל וכלל. לחלק גדול מהאוכלוסיה יש אותן והרוב לא מודעים לכך (לא כולם מרגישים אותן). רצוי לעשות מעקב תקופתי (ולא 30 פעם בשנה) אלא אחת לשנה לכל היותר (אלא אם נאמר לך אחרת) על מנת לראות שהן נשארות יציבות וללא שינוי משמעותי. אני מניחה שזה מפריע לך במיוחד כי אתה מרגיש אותן וזו לא הרגשה נעימה, אך כפי שציינתי אם הרופא אמר שהן אינן מהוות בעיה במצבן הנוכחי, אינך צריך לדאוג. בברכה יעל

מנהל פורום שיקום ומניעת מחלות לב: אימון גופני