ניתוח דקומפרסיה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

01/06/2010 | 15:31 | מאת: נוה זמירה

אני בת 49 וגילו לי מיאלופתיה. אני צריכה לעבור ניתוח כפי שציינתי לבנושא ובנוסף קיבוע עמוד שדרה. א. ברצוני לדעת מה הם הסיכונים הכרוכים בעקבות ניתוח זה והאם מבצע אותו אורתופד או נוירוכירורג. אני ממש מבולבלת ובלחץ והשאלות שאני רוצה לשאול לא תמיד עולות במוחי באותו רגע. הניתוח מתוכן ל-20062010 אודה לך באם אוכל לקבל קצת יותר מידע. תודה רבה

שאלתך לא ברורה- תשאלי את המנתח שלך מי הוא ! לגבי סיכונים- אלו נושאים שחייבים להבין בשיחה אם המנתח.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה