בדיקת mri לאגן ולעמוד שידרה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

02/06/2014 | 20:49 | מאת: דור

שלום עברתי בדיקת mri וזה הממצאים של האגן: לא הודגמה היצרות פתולוגית של מרווחים במפרקים לא הודגמו סימני בצקת תת כונדרלית או בצקת בסינוביה לאחר הזרקת גדוליניום הודגמה האדרה פתולוגית של העצמות או הסינוביה מבנה גרמי הודגם בעל אות רגיל לא הודגמו סימנים פתולוגים בגופי חוליות שנסרקו של העמוד שידרה: DL2-L1 בגדר הנורמה L1-L2 בגדר הנורמה L2-L3 בגדר הנורמה L3-L4 ללא בלט או בקע דיסק מהותי L4-L5 בלט דיסק דיפוזי קל בקע דיסק קטן פורמינלי משמאל ללא לחץ ברור על העצב ארטרופטיה פצטארית מתונה דו צדדית עם הופעת ציסטות סינוביאליות קטנות באספקט אחרוי של המפרקים הפצטאריים

02/06/2014 | 23:51 | מאת: דור

השאלה שלי היא כזאת: לאחר הזרקת גדוליניום הודגמה האדרה פתולוגית של העצמות או הסינוביה בלט דיסק דיפוזי קל בקע דיסק קטן פורמינלי משמאל ללא לחץ ברור על העצב ארטרופטיה פצטארית מתונה דו צדדית עם הופעת ציסטות סינוביאליות קטנות באספקט אחרוי של המפרקים הפצטאריים אני מעוניין לדעת מה היא חומרת המצב ומה אומרים שתי התוצאות? תודה על העזרה

צריך לראות את ההדמיה בעצמי בבלווית בדיקה קלינית כדי להגיב.

03/06/2014 | 12:34 | מאת: דור

אבל מה אומרים הממצאים ששאלת? מה זה אומר בדיקה קלינית?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה