ניתוח עקמת לילדה בת 15

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

26/05/2014 | 08:37 | מאת: אלדר

ביתי בת ה- 15 סובלת מעקמת. לבשה למשך תקופה מחוך אשר עצר את המשך העקמת אך לאחר תקופה החליטה שהיא לא לובשת את המחוך יותר. כעת אנו נמצאים בפני החלטה האם לבצע ניתוח. אודה לך אם תוכל לענות לשאלותיי: האם ניתוח עוצר לחלוטין את המשך העקמת. האם ניתוח מיישר את העקמת. האם בקצת האם באופן מלא או שהוא משאיר אותו כפי שהוא. האם קיים חשש לפגיעות עצביות האם ניתן לחזור לפעילות ספורט לאחר הניתוח. במידה וכן תוך כמה זמן בממוצע. מה מיקום הצלקות וגודלם לאחר הניתוח. האם חלק מהברגים או כל מיכשור נוסף שהנכם משתמשים בו ממשיך להישאר מחוץ לגוף לאחר הניתוח. מודה לך מאוד על תשובותיך.

הניתוח אמור לעצור את ההתקדמות כמות הישור תלויה בטכניקה הניתוחית,סיכון, בגרות השלד עוד פרמטרים אחרים. כמובן שיש חשש, זהו סיכון ניתןחי מחושב. צלקות- תלוי בטכניקה בניתוח. מחוץ לגוף אין כלום. ממליץ לך לשאול את כל השאלות את המנתח.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה