כאב גב כרוני לאחר ניתוח ושיטת אבחון וטיפול בלייזר

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

20/01/2014 | 23:14 | מאת: שרון

שלום רב, 4 שנים לאחר ניתוח פריצת דיסק (עקב ירידה בכל גס ) L4-L5 -ומאז כאב כרוני קבוע בעוצמות משתנות ופגיעה איומה באיכות החיים. דיסקוגרפיה שלילית כך שנשללה אופציית ניתוח החלפת דיסק. כל השיטות שניסתי ללא הועיל , כולל מרפאת כאב על כל טיפוליה. הבנתי שברמב"ם אתם מיישמים שיטה לפיה "מטיילים" בעמוד השדרה עם מצלמה וסכין לייזר לצריבה של מקור כאב באם הוא מזוהה. האם ישנן תוצאות חיוביות לשיטה זו ? אני די נואשת . תודה !!

שלום, אכן ברמב"ם אנחנו משתמשים גם בטכניקה זו הנקראת אפידורוסקופיה. זו טכניקה שלא מתאימה לכל המקרים, אך במקרים המתאימים ההטבה בשיעורים טובים מאוד. החלטה על דרך פעולה זו נקבעת ביעוץ במרפאות עמו"ש ברמב"ם עם הח"מ.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה