כרוניקת גב נתפש כאבים ברגליים למטה ושום דבר לא עוז

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

27/10/2013 | 11:58 | מאת: טובה

שלום. אני בת 63. סובלת מכאבי גב תחתון שנתפש אחת ל 2-3 שנים.כל פעם שנתפש , הכאב יורד יד לשוק וכף הרגל (תמיד השמאלית )בצורת שריפה וצביטות וכן כאבים בקשת הכף ובעקב.רגל ימין - תחושה של כאילו מתוחים חוטים מהברך למעלה כלפי האגן ותחושה של רגל חלשה. הבעיי עיקרית והכאבים הם בישיבה - הכי נורא ובעמידה.חיה על נרקוטיקה מזה חודשיים. באם אר איי לא נמצא דבר. באי אם ג'י- יש רדיקולופטיה ב L5-S1. אינני יכולה לשבת. כל פעם שמתישבת- מרגישה לחץ נוראי יורד לשוק השמאלית ואי שקט של כף הרגל. היו לי בעבר התקפות כאלה. אחרי חודשיים עברו עם חיזוק שרירי בטן וגב. הפעם הכל שורף ולא ניתן לעשות התרגילים.הפיזיוט' הרימו ידיים.אורטופד מנתח גב ידוע בדק ולא מצא דבר.יש ליסטזיס דרגה 1 בחוליות L4-L5. מזה 22 שנים.אמר לי שלא מנתחים בדרגה זו.מובלת כמו שק תפוחי אדמה במושב האחורי של המכונית לרופאים ובדיקות. ברור לי שזה מצב בו עצבים לחוצים בגב התחתון. 1. האם יש בדיקה מעבר לאי אם ג'י המראה מהלך של עצב בגב? 2. מה ניתן לעשות כדי לשחרר הלחץ בזמן ישיבה? אני אוכלת בעמידה. 3. איך ניתן לשחרר העצבים הלחוצים בגב הגורמים לכאבים הללו? יש לי סרטן לימפומה אינדולנטית מזה 3.5 שנים ולפני 5 חודשים התבשרתי שיש לי פרקינסון. מחכה לתשובה מפורטת ואם אפשר בהקדם. תודה.

טובה שלום, בעייתך מורכבת מידי למענה אינטרנטי. גשי להתייעץ פורמלית עם מנתח עמו"ש.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה