MRI עמוד שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

12/09/2013 | 12:54 | מאת: אבי

שלום, להלן תוצאות הבדיקה: בגובה C 4 – 3: מודגם בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדורלי . בגובה C 5 – 4: מודגם בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדורלי ועל השורש משמאל . בגובה C 6 – 5: מודגם בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק הדורלי ועל השורש משמאל . בגובה C 7 – 6: מודגם בלט דיסק שמאלי לוחץ על השורש אודה לך על הסבר התוצאות, במיוחד מה המשמעות של לחץ על השורש כי זה ממצא חדש אצלי ולמה זה גורם? האם יש צורך בניתוח? תודה רבה וגמר חתימה טובה.

שלום, לא ניתן ליעץ לך מה לעשות בפורום אינטרנט. תזדקק להערכה קלינית מלאה כולל מעבר על ההדמיה לצורך יעוץ.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה