סחרחורות קשות וכאבים בכתפיים ובצוואר

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

12/03/2013 | 15:46 | מאת: דורית

אני בת 59 , עברתי MRI עקב סחרחורות קשות (לא כל הזמן) . הממצאים: קיפוזיס צווארית עם לחץ על חוט השדרה בגובה C5-6 ובגובה C6-7 יש מקום לקורפרטומיה C6 וקיבוע C5-C7 שאלה- האם הניתוח המוצע חיוני? אם לא עושים אילו נזקים יכולים להגיע, חוץ מאיכות חיים ירודה כמובן. האם יש כמה גישות ניתוחיות? ואם יש, איך מחליטים מה מתאים לי? בתודה

דורית שלום, האם באמת נראה לך רציני לקבל עצה להנתח דרך אתר אינטרנט ?? כל התשובות נתנות ביעוץ מסודר.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה