ציסטה ע"ש טרלוב

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

30/01/2013 | 14:27 | מאת: עידית

לבתי בת ה 16 מצאו ציסטה ע"ש טרלוב בשורש S1 S2 למעט הציסטה כל הבדיקות שעשתה תקינות לרבות שלילת מחלה אוטואימונית , יש לבתי כאבים בישבן ימין שרק הולכים ומתגברים, תרופות כגון ארקוקסיה לא עזרו, וכעת היא על פרקוסט ולמרות זאת הכאב מתגבר עד כדי כך שאינה יכולה לישון בלילה. הרופאים לא ממליצים לנתח . האם יש עוד טיפולים לציסטה הזו למעט ניתוח?

עידית שלום, אין כל הוכחה בספרות שניתוח פותר כאבים, שיכול להיות אקרעי בלבד, ללא קשר לממצא בהדמייה.

31/01/2013 | 09:10 | מאת: עידית

מי בארץ מתמחה בעניין הזה ? עם מי ניתן להתייעץ ?כיצד ניתן לפתור את בעית הכאב ? בייחוד שכבר עשו לה 2 זריקות לאזור הציסטה עם חומר הרדמה במרפאת כאב וזה רק הגביר והעצים את הכאב.

24/02/2013 | 12:22 | מאת: יוני

עידית שלום רב שמי יוני וגם אני בחור בריא כמו ביתך לפני כשלש שנים היתגלתה לי ציסטה על שם טרלוב בדיוק כמו לבת שלך וכול הרופאים הכי טובים בארץ לא יודעים מה הם מדברים בנושא הזה. הם פשות פחדנים ואין להם אומץ להגיד שהם פשות לא מבינים ויודעם איך לעיתמודד עם זה אני לאחר ניתוח מיוחד שעשיתי מרגיש היום הרבה יותר טוב רוב הכעבים נעלמו כבר ואני חוזר לחיים שלי אני השמח עם תפני אלי למייל ואני יאזור לכם [email protected]

11/08/2013 | 19:55 | מאת: אתי יפת

ראיתי את תגובתך לנושא הציסטה בעמוד שדרה האם תוכל לפרט שם הרופא שניתח ו8מה היה המקרה ,קיבלתי זריקה לאזור הציסטה ומצבי החמיר ,לא יודעת איך לצאת מהכאבים ,תודה

27/05/2022 | 23:44 | מאת: אנה

לאמא שלי גם יש ציסטה גדולה בגב התחתון היא בקושי הולכת ואמרו לפני ניתוח כדי לנסות שאיבה מישהו יודע מה זה אומר ועם זה עוזר?

ציסטה טרלוב -נדיר מאוד אם בכלל גורמת לכאבים. לא לנתח

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה