כאבים מסביב לעצם הזנב ושרירי עמוד שדרה תפוסים

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

26/01/2013 | 03:44 | מאת: etzi

שלום רב מזה שנה אני סובל מכאבים בעצם האגן האחורי ושרירי גב תפוסים תחילה בגב התחתון והתפשטו בהדרגה דרך תומכי עמוד בשדרה עד העורף, הכאב, במיוחד בבוקר. עשתי את כל הבדיקות כולל בדיקה גנטית ששללה דלקת חוליות מקשחת. לכן הסיקו שיש לי כאבים מכאנים שלוחצים על העצבים וגורמים לדלקת ועלי לעשות פעילות גופנית כדי לשחרר את השרירים. אחרי חצי שנה עדיין אין שיפור ולאף אחד אין ממש תשובה. תודה רבה..

שלום, ברור לך שגם לי אין תשובה מבלי שנבדקת וראיתי הדמייה כלשהיא....ו

28/01/2013 | 12:22 | מאת: אלון

את צריכה תרגול יוגה טיפולית שמתאים לך, שירפה מלחצים, יחזק ויגמיש. תרגול אותו תבצעי בבית בנוחות. לי זה עוזר ולהרבה אחרים. דברי עם המרכז ליוגה טיפולית.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה