כאבים לאחר ניתוח לתיקון עקמת

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

11/01/2013 | 15:57 | מאת: יעל

שלום לך דר מרום! אני בת 24 , ועברתי ניתוח לתיקון עקמת בגיל 15. בשנתיים האחרונות התחלתי לסבול מכאבים חזקים בעמוד השדרה בחורף כשקר מאוד. הבנתי שזה נורמלי , וכשקר הפלטינות "קופאות" לכן יש כאבי גב. השאלה שלי היא איך אפשר למתן את הכאבים, האם ניתן להוציא את הברזלים, ואם כן - האם אסבול פחות מכאבים בחורף? הכאבים נהיו ממש חזקים מבעבר ואני מפחדת שעם השנים הם רק יחמירו.. האם אנשים שעברו ניתוח כמו שלי נוהגים להוציא הברזלים גם כשאין מקרה של זיהום? ומה הסיכונים הכרוכים בניתוח כזה? אודה לך מאוד על תשובתך.. יעל

יעל שלום, ניתן להוציא את המתכות כבר, אך קחי בחשבון שמדובר הניתוח לא קטן...שלא בהכרח יעזרו לך. עקרונית, מקרי הוצאת מתכות לאחר ניתוח תיקון עקמת מאוד לא שכיחים.

22/01/2013 | 21:02 | מאת: שרון

הי, אני נותחתי לפני 22 שנה (בהיותי בת 17) רק לאחרונה הבנתי שאני סובלת מקור בשל הטיטניום. תתלבשי טוב, מקלחות עם מים רותחים , היצמדי לתנור , פנקי את עצמך במעילים טובים. ל"פתוח "את הגב שוב בגלל הקור או כאבים קלים - סיכון מיותר..

10/12/2013 | 21:45 | מאת: נטלי

אצלי דווקא אין בעיה עם קור כי אני חייה במיאמי ב 8 שנים האחרונות אבל בזמן האחרון אני עם כאבים בגב התחתון. קצת מלחיץ :( גם אתן עוברות משהו דומה??

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה