שאלה בעקבות ניתוח בעמוד שדרה צווארי

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

19/11/2012 | 21:11 | מאת: אלון

שלום רב, אני בן 31 ועברתי ניתוח לקיבוע עמוד שדרה צווארי חוליות c4-c7 לפני כ-3 שנים. עברתי את הניתוח לאחר שנמצא לי הצרות חמורה בעמוד השדרה ושלושה פריצות דיסק. לא היה לי כל כאב בצוואר, אך היו לי סימפטומים נוירולגים (נימול בידיים וברגליים) ברור שכל מקרה לגופו וחסר לך פרטים נוספים על המקרה שלי... אבל רציתי לשאול האם מניסיונך האישי אתה מכיר אנשים שעברו ניתוח בעמוד שדרה צווארי וחזרו לעסוק בספורט כגון כדורסל ואין זה החמיר או גרם להרעה במצבם? המון תודה אלון

אלון שלום, אני מכיר את כל מגוון הקשת הקלינית שיש בנמצא..... מה זה משנה מה יש או קרה עם אחרים ??

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה