ניתוח החלפת דיסק צוארי סי 5- סי6

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

10/11/2012 | 15:58 | מאת: קפי

עברתי ניתוח להחלפת דיסק בצואר לאחר שטיפולים אלטרנטיבים והזרקות לא עזרו הרופא ( בלונדון ) גורס שהניתוח עבר בהצלחה אבל הכאבים שאני חשה הינם בדיוק כמו הכאבים לפני הניתוח נימלול ביד ימין , כאבים בזרועות בשתי הידיים ועיקצוצים בשתי הזרועות עברתי שוב ושוב הזרקת סטרואידים לצואר ואין שיפור האם יש לך רעיון מה ניתן לעשות לדאבוני הרופאים בלונדון לא יודעים מה להציע תודה קפי

קפי שלום, למעט לבדוק אותך ואת ההדמיה לפני ואחרי הניתוח, אין רעיון אחר...... לא ניתן לעשות רפואה טובה ונאותה מרחוק.....

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה