הוד השרון

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

07/11/2012 | 14:51 | מאת: חגית פלד

שלום בני בן 4 יש לו עקמת בזיוות 33 הלך שנה עם מחוך ועכשיו עשינו צילום והעקמת גדלי הל49 מעלות יש לציין שלבני יש תסמונת נדירה בשם קאמרה מארגון כהן יש 3 ילדים בעולם הוא מקבל הורמון מיני וגדילה ההורמון מיני ניתן לו עקב גיל העצמות המתקדם השנה הוא גבה 9 ס"מ בעוד חודשים נפסיק את הורמון המיני ואז הוא יגבה עוד האם הוא צריל לעשות ניתוח עכשיו או לחכות עד שיסיים את הגדילה שלו?

חגית שלום, עדיף להמתין עוד זמן, אין לדעת האם זה יהיה במקביל לסיום הגדילה.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה