ברוך השם אחרי השיטה 500 DDS לא הלכתי לניתוח

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

14/09/2012 | 21:38 | מאת: אבי

שנתיים הייתה לי בעיה מאוד רצינית- פריצת דיסק. טיפולים אפילו מאוד יקרים עזרו רק קצת. שכרופא אמר לי שאני צריך ניתוח- זה היה בשבילי כמו סוף העולם. הסכמתי לקחת תרופות ואפילו לעשות זריקות, אבל ניתוח...זה כבר היה סיפור אחר. אני ממש לא ידעתי מה לעשות עם עצמי, כי מאוד כאב לי כול הזמן. לא הבנתי איך זה קרה לי בגיל 36- הצרה הזאת עם הגב...אבל ברוך השם, יש לי חבר טוב שהציל אותי. בגללו התחלתי טיפול בשיטה dds-500. הייתי מוכן לעשות הכול- רק לא ניתוח! בהתחלה היה טיפה שינוי לטובה ואחר כך כלום לא קרה. כבר חשבתי שגם הטיפול הזה לא עוזר. אבל אחרי שבועיים-שלושה כאב לי פחות ופחות. אני ממש הרגשתי יותר טוב וגם יכולתי לעשות יותר דברים. אחרי שעברו שלושה וחצי חודשים- הכול הסתדר אצלי במאה אחוז. הייתי כל כך שמח שאפילו בכיתי. הייתי בריא והרגשתי מצוין. ממש היה לי מזל לנסות את השיטה הזאת ולא ללכת לניתוח.

המערכת תוריד את ההודעות הנ"ל- מספיק עם הפרסומת.

21/09/2012 | 00:22 | מאת: עדה רוזן

אלוהים אדירים! עד לאן הגענו?! אנחנו חיים במדינה דמוקרטית או לא? אם לבן-אדם עזר, אז מותר לו לצעוק על זה בראש חוצות! ברור שאתם רוצים להוציא מאיתנו כסף, אבל לא כולם חייבים ללכת בשקט לניתוחים. שידעו האנשים שיש פתרון אחר שעוזר! שלום עליכם

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה