פריצה חוזרת L5-S1

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

29/08/2012 | 14:30 | מאת: רונן

שלום עברתי ניתוח לפני חצי שנה בערך בעזרת אנדוסקופ ניתוח פולשני זעיר דיסקטומי מותני. הניתוח לא הצליח וכעת אמרו לי שאני אצטרך לעבור שוב ניתוח הפעם בשיטה אחרת שיטה של ניתוח מיקרודיסקטומי אני לא כל כך מתלהב ללכת לניתוח, לא יודע אם יצליח, האם לניתוח הזה יש סיכויים יותר מאשר לניתוח הראשון הרופא גם אמר שהוא לא יודע אם יש פגיעה בעצב, ואם יש אין מה לעשות? האם פגיעה בעצב היא משהו בלתי הפיך? תודה רונן

כמדומני שקבלת תשובה בפורום אחר.

03/09/2012 | 07:54 | מאת: רונן

אם זו התשובה שלך, אני ממש לא זקוק לתשובה ממך דרך אגב מצופה מרופא לקצת יחס אנושי וטאקט, שככל הנראה לא נימנה עימך, שיהיה לך יום טוב

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה