ניתוח לתיקון עקמת בגב

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

29/08/2012 | 04:41 | מאת: ארתור

שלום . היום אני בן 29 , ויש לי עקמת גב בדרגה 3 . כבר היום אני סובל מאוד מכאבים בגב . שאלה האם זה לא מאוחר\מומלץ לעשות ניתוח בגיל כזה ?

ארתור שלום, בגיל 29 לא עושים ניתוחים לתיקון עקמת

19/09/2012 | 11:09 | מאת: דיאנה

שלום לדוקטור, האם הבנתי נכון שבגיל 29 לא עושים תיקון עקמת? אם כן,אז עד איזה גיל אפשר לעשות ניתוח? אני בת 11, ואני אמורה לעבור ניתוח.... יש גיל מסויים שעקמת כבר אי אשפר לתקן? תודה רבה על העזרה ))))

30/11/2015 | 17:13 | מאת: חלי

היי.. אני גם בת 29, ויש לי עקמת מעל 40% הרופא המליץ לי ניתוח... למה רשמת שלא עושים ניתוח בגיל הזה? אני מאוד מאוד לחוצה ומפחדת.. אשמח לתשובה

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה