זריקת אורתוקין?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

18/08/2012 | 10:37 | מאת: איתי

שלום, אבא שלי סובל מכאבים מתמשכים בעמוד השדרה הצווארי (ככל הנראה מפריצות דיסק ולחץ על חוט עמוד השדרה). בין היתר הוא נפגש עם רופא שהמליץ לו טיפול באמצעות זריקת אורתוקין (מתבסס על לקיחת דם מהמטופל, איזשהו עיבוד שלו, והזרקה מחודשת שלו בקרבת מקור הכאב). למיטב הבנתי מדובר בטיפול שמיועד להפחתת כאב בלבד (לא יכול לעזור בהחלמה). ד"ר, האם אתה מכיר את הטיפול? האם אתה יודע על מטופלים שהשתמשו בו וזכו להקלה או שהאם מדובר על "מכירת אשליות" בלבד? האם יש כאן אנשים שניסו ויכולים לספר האם עזר להם? תודה מראש.

איתי שלום, הטיפול לא מוכר באופן פורמלי לפי הספרות הרפואית. שמעתי כבר אודות הטיפול המוצלח הנ"ל.....

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה