אחוזי הנכות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

27/06/2012 | 10:27 | מאת: יגאל

שלום רב! לפני מספר שנים נפגעתי בעבודתי, המל"ל קבע לי 19%. הרגשתי החמרה ועברתי CT ן-EMG:תוצאות L3-L4 בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק L4-L5 בלט דיסק דיפוזי עם לחץ על השק. קיים חשד ללחץ על עצב ההיקפי השמאלי. L5-S1 בלט דיסק אחורי מרכזי ולטראלי יותר משמאל עם לחץ על השק הדוראלי ועל העצב ההיקפי השמאלי. EMG - THE STUDY SUGGEST RT.CHRONIC DENERVATION AT THE L5-S1 LEVEL, ACUTE DENERVATION AT THE LT.L2-L3 LEVEL, CHRONIC DENERVATION AT THE LT.L5 LEVEL. MAY SUGGEST ROOT LESION. יותר מפורט:  TRIBAL S1-S2 RIGHT MEDIAL GASTROC - MOD INACT NEUR LEFT EDB DEEP PERONEAL L5-S1 MOD INACT NEUR RIGHT EDB DEEP PERONEAL L5-S1 - MOD INACT NEUR LEFT AT - DEEP PERONEAL L4-L5 - MOD INACT NEUR RIGHT AT DEEP PERONEAL L4-L5 - MOD INACT NEUR LEFT VASTUS LITREALIS - FEMORAL L2-L3-L4 - ACUTE PART DEN הליכה בקושי עם גרירת רגלים פלוס כאבים בגב ורגליים וחוסר תחושה. רציתי לשאול - עד כמה רציני המצב? ומה אחוזי הנכות המשוערים (פלוס-מינוס) יש לי? תודה.

יגאל שלום, אם אתה לא הולך - המצב כנראה "רציני" לא ניתן להשיב על שאלותייך מבלי לבדוק אותך ואת ההדמיה שלך.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה