פריצת דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

26/06/2012 | 19:21 | מאת: אבי

שלום. אני איש קבע בחיל האוויר לפני כחודש וחצי בעת נסיעה לאחר בבסיס עם מלגזה , הסתובבתי לאחור ואז ניתפס כל הצד השמאלי של הגוף. הופניתי למיון שם בוצע צילום רגיל ללא ממצאים וקיבלתי זריקה נגד כאבים. במהלך כל זמן זה עד לבדיקת הסיטי אני חש כאבים עצומים בצוואר ובגב עם תחושות נימול ברגליים. היום קיבלתי את תוצאות הסיטי רשום שם: בגובה - C4-C5 : מבנה גרמי תקין. רוחב תקין של תעלת השדרה והפורמניות. בלט דיסק אחורי מרכזי עם לחץ קל על השק הטקאלי. מה זה אומר? והאם ניתן לתבוע את משרד הביטחון? האם נדרש גם לעשות MRI רן וטלי אורי. אורלוב 58 פ"ת פקס - 039579467

אבי שלום, זה לא אומר שום דבר, יכול להיות סתם ממצא לתבוע ניתן תמיד..... MRI היא בדיקה טרום ניתוח.

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה