תופעות עקב ניתוח קיבוע עמוד שדרה צוארילפני

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

23/06/2012 | 20:47 | מאת: יצחק

לפני 3 חודשים עברתי ניתוח לקיבוע עמוד שדרה צווארי שבמהלכו בוצעה קורפטומיה של חוליה C5 ודיסקטומיה של דיסקים C3-4,- C5-6, C4-5 וקיבוע. מהניתוח התעוררתי עם תחושת צריבה בבוהן ובאצבע של יד ימין שנמשכת עד היום ולפני כחודש התחלתי להרגיש זרמים באזור המפשעה הרגלים וכף יד ימין כאשר אני מרכין את הצוואר. כשאני לא מרכין אין לי זרמים. לפני כ-3 שבועות התחלתי גם טיפול בליריקה כנגד תחושת הצריבה אבל אני לא רואה שינוי גדול. האם אני צריך להיות מודאג מהתופעות האלה?

יצחק שלום, איני יודע אם אתה צריך להיות מודאג, אך אתה צריך להפגש עם המנתח שלך....

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה