פענוח MRI

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

12/06/2012 | 17:37 | מאת: אורה

שלום רב, לאחרונה אני סובלת מכאבים בצוואר עם הקרנה ליד ימין עשיתי MRI לע"ש צוארי וקיבלתי את הפענוח שאני לא מבינה מה כתוב בו. יש אפשרות להסביר לי מה כתוב? ומה יש לי \? ואיך מטפלים בזה? בסיכום הפענוח - שינויים דסקוגנים ונווניים, כאשר הניכר ביניהם הינו אקסטרוזיה דסקלית משמעותית פראצנטרלית לימין, עם הצרות משמעותיות של מוצא הנקב הימני וקרוב לודאי לחץ על שורש העצב במעברו שם. בתודה מראש

אורה שלום, במילים פשוטות: יש לך פריצת דיסק בצוואר. התיעצי עם מנתח עמוד שדרה בליווי הבדיקה

12/06/2012 | 22:42 | מאת: אורה

קודם כל תודה רבה. האם בהכרח שנדרש ניתוח במקרה כזה?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה