Orthokine - אורטוקין (דם עצמי) לפריצות דיסק?

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

11/05/2012 | 15:02 | מאת: אלעד

שלום רב, רציתי לשמוע את דעתך ואת המלצותייך לטיפול בזריקה ע"י טכנלוגיית האורטוקין. לפי הבנתי במספר בתי חולים בארץ מבוצעים זריקות כאלו (אמנם באופן פרטי ובעלות יקרה). האם יש יעילות בשיטה הזו? והאם לקבל זריקה לגב עד הדיסק הפגוע או זריקה לתוך הצוואר עד הדיסק הפגוע יכולה להיות סכנה בכך? בגב עוד אפשר להבין. אבל להחדיר מחט מהצוואר עד עמוד השדרה הצווארי? לא עוברים שם דרך כלי דם או כל מיני איבריים חיוניים? אני מודע שהטיפול לא בא לפתור פריצות דיסק או למנוע אבל אם הכאב יפסיק זה גם מצויין [-: תודה

אלעד שלום, עד עצם כתיבת השורות הללו, בספרות הרפואית המקובלת,לא ידועה כל טכניקה מהסוג שאתה מתאר כיעילה כטיפול בפריצות דיסק סימפטומטיות. כל נתון מעבר לכך הוא מכירת אשליות .....

13/05/2012 | 11:14 | מאת: אלעד

וכן זה משהו דיי חדש שנערך שנה בארץ וחמש שנים בגרמניה מי יודע אולי הספרות הרופואית הולכת להשתנות [-:

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה