כאבי גב

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

01/05/2012 | 09:35 | מאת: יעל

שלום ד"ר מרום, בגיל 15 עברתי ניתוח לתיקון עקמת בעמוד שדרה. לא סבלתי מכאבים שנים והתנהלתי כרגיל.. לפני כשנה התחילו לי כאבי גב, שבאים והולכים לסירוגין. הייתי בביקורת אצל הרופא שניתח אותי, והואא אמר שהכל תקין, ואין לדעת ממה הכאבי גב. האם זה אמור להיות ככה? האם אתה יכול להמליץ לי על ספורט שיחזק את שרירי הגב ויפחית את הכאבים ? (חוץ משחייה), האם הליכות עוזרות? תודה רבה.

יעל שלום, בוודאי שלא אוכל להגיב לענין מבלי לבדוק אותך ואת הצילום שלך.

03/05/2012 | 08:40 | מאת: יעל

ועל ספורט מומלץ שיחזק את שרירי הגב אתה יכול להמליץ לי? חוץ משחייה?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה