צריבת דיסק

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

14/03/2012 | 22:51 | מאת: OHAD

ראשית תודה רבה על ההקדשה על התגובה. אני בן 25 סובל כבר שנה מפריצת דיסק בחוליות L4L5 עברתי תהליך של צריבת דיסק אחרי התהליך הרגשה טובה של שיפור- השאלה היא כזאת האם זוהי הרגשה "שקרית" מכיוון שקיבלתי זריקת אפידורל בלוק וההקלה היא צפויה, כלומר הפרוצדורה לא מוכיחה את עצמה, מתי אפשר להתחיל תרגילים של חיזוק הגב, בשחייה ותרגילי כירופרקטיקה בנוסף האם החלום של לחזור לעשות ספורט (טניס כדורגל) עוד קיים

אוהד שלום, הפורום לא מחליף את הרופא שניתח אותך. שאלותייך במקום- שאל את הרופא שלך...

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה