פריצת דיסק ופתרונות

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

14/12/2011 | 07:44 | מאת: רותי

שלום לך ד"ר ליאור מרום הייתי אצלך לפני כחודש בביה"ח רמב"ם בעקבות כאבים מאוד חזקים בגב, עקב פריצת דיסק L4-L5 והיצרות תעלה במרווח ל-5 ס"מ, הכאבים מוקרנים לרגל, והכאבים לא נסבלים. המלצת לי על בלוק (זריקת אפידורל) לגב. ברצוני לשאול, האם צריבת דיסק או שאיבת דיסק לא עדיפה, על פני הזריקה, ברצוני לסיים את הכאב הזה, ולא להשכיח אותו למשך מספר חודשים. אשמח לשמוע את חוו"ד תודה רותי קרילקר

רותי שלום, את בוודאי אינך מניחה שאני זוכר את המקרה הפרטי שלך.... מכל מקום, צריבת דיסק (אין שאיבה) או פתרונות יצירתיים אחרים יכולים לבוא בחשבון לאחר שתבצעי MRI, אבדוק אותך ואראה את ההדמיה.צריבה היא פתרון טוב- אבל סלקטיבי למקרים המתאימים.אשמח ליעץ שוב לאחר הבדיקה.

15/12/2011 | 07:50 | מאת: רותי

שלום לך ד"ר ליאור מרום לא היה לי ספק שלא תזכור אותי, בכל זאת יש לך עשרות אנשים. לכן סיפרתי לך בקיצור נמרץ על הבע שיש לי. אעשה צילום MRI ואחזור אליך, לך הראיתי צילום C.T. שהיה בידי. האם אפשר להגיע אליך דרך בי"ח אסותא? אני חברת קופ"ח מכבי. תודה והמשך יום נעים רותי

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה