המנגיומה גדולה עם סימני פעילות בC6

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

24/11/2020 | 11:51 | מאת: שרית

יש לי המנגיומה צווארית בC6 והיא 80% מגוף החוליה - מראה סימני פעילות ומיקרו שברים. גם בחוליה C 7 יש המנגיומה והיא 20% מגוף החוליה. השאלות שלי הן: 1: האם המנגיומה יכולה לעבור מחוליה לחוליה זאת אומרת, להתפשט? או שזה 2 המנגיומות שונות ולא קשורות אחת לשניה? 2, יש לי הגבלה משמעותית בצוואר וביד שמאל, וכאבים מאוד חזקים, לוקחת ליריקה וזה לא מספיק, יש לרפואה מה להציע? 3, יש ידע רפואי בענין? זה נראה לי קצת שהרופאים פחות מתמצאים בתחום של המנגיומות צוואריות, אני טועה? תודה שרית

המקרה מעט מורכב, ואין אפשרות לדיין אותו בפורום אינטרנטי. תזדקקי לבדיקה קלינית מלווה במעבר על ההדמיה, ולקבל החלטה על סמך נתוונים אלו אצל מנתח עמ"ש. אם תרצי תכלי לקבוע תור ליעוץ

24/11/2020 | 12:03 | מאת: שרית

מודה על המענה המהיר. לקבוע תור אליך? האם גם לנוירוכירוג?

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה