שאלה

דיון מתוך פורום  ניתוחי עמוד שדרה

27/08/2011 | 19:05 | מאת: בר

בת 38, מז כ5 חודשים כאבים כרוניים בשכמה + יד שמאלית כתוצאה מפריצות דיסק צווארי בחוליות c4567 בבדיקהנירולוגית לפני חודשיים וחצי רושם של חולשה קלה ברגל וביד שמאל עם ערות החזרים משמאל טונוס מוגבר ברגליים , יותר משמאל, אין בבינסקי הופמן מרומז מימין אין פלס צווארי ברור מה משמעות התוצאות? MRI ראש מ18 ביולי - מודקדים לא ספציפיים , לזיותללא שינוי מלפני שנה מניגיומה שטוחה ללא שינוי ניכר מלפני שנה או וריד דוראלי להוסיף שבחודש האחרון אני מרגישה חולשה ביציבה ובהליכה מהברכיים ומטה , עד כדי רצון לשבת לאחר מספר מטרים ובעלייה במדרגות למראית עין אני הולכת סביר אך התחושה שלי היא פנימית מה דעתך? שכחתי לציין כי בבדיקת emg מלפני שנה וחצי סימני דנרבציה c3 c4 c7 c8 t1 l2 s1 שינווים נוירוגניים מופשטים מה קורה איתי? אני בלחץ אטומי תודה מראש ברפתח בחלון חדש הדפסת ההודעה הוספת תגובה

בר שלום, המשמעות ש/ש סמנים ללחץ מרכזי שמקורו בעמוד שדרה צווארי. דעתי תוכל להנתן לאחר בדיקה. אין אפשרות לאבחן מרחוק !!!!!!!!!!!!!

מנהל פורום ניתוחי עמוד שדרה